Reserveren

Wilt u uw verblijf in De Gouden Klok reserveren?

Naast de bovenstaande foto, zit een beschikbaarheids zoeker.  Die kunt u invullen, en de kamer is devinitief geboekt.

Of onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Na ontvangst van uw reservering controleren wij de beschikbaarheid en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Annulerings-voorwaarden en bepalingen kunt u hieronder vinden.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Telefoon (verplicht)

Tarieven

Address (verplicht)

Plaats:
Straat:
Postcode/ Huis Nummer:

Uw bericht

plaats de letters hiernaast, in de balk hieronder:captcha

Reserverings voorwaarden

Annuleringen

  • Bij annulering tot 3 dagen vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht.
  • Bij annulering buiten deze termijn wordt de eerste overnachting in rekening gebracht.
  • Als u niet komt opdagen (no-show), wordt de totale reservering in rekening gebracht.

Kinderen en extra bedden

  • Alle kinderen tot 5 jaar oud verblijven gratis in het hotel, wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden.
  • Alle kinderen tot 3 jaar oud kunnen gebruik maken van een kinderbed deze is van te voren te reserveren voor  €12,50.
  • Alle kinderen van 5 tot 12 jaar oud betalen EUR 12,50 per persoon per nacht wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden.
  • Maximumaantal personen in een kamer: 4.

Belastingen en servicekosten

  • 6 % BTW is inbegrepen.
  • 0.60 ct. p.p p.n. toeristen belasting is inbegrepen.

 

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden – die van tijd tot tijd zullen worden aangepast – hebben betrekking op alle diensten die direct of indirect (via onze leveranciers) online, per e-mail of per telefoon beschikbaar worden gesteld. Door naar onze website te gaan, de pagina’s te bekijken, er gebruik van te maken en/of een reservering te maken, erkent u en stemt u ermee in dat u de onderstaande algemene voorwaarden (inclusief de privacyverklaring) heeft gelezen, begrepen en hier mee akkoord gaat.

Deze pagina’s, de inhoud en infrastructuur ervan, en de online hotelreserveringsservice van de website (de “service”) zijn eigendom van en worden beheerd en u aangeboden door H.C.R. De Gouden Klok. (“H.C.R. De Gouden Klok “, “wij”, “we” of “onze”) en worden alleen aangeboden voor uw persoonlijke, niet-commerciële gebruik, onderhevig aan onderstaande voorwaarden.

 1. De reikwijdte van onze service

Via deze/onze website bieden wij (H.C.R. De Gouden Klok. een online platform aan om kamers te reserveren. Als u een reservering maakt dan gaat u een (contractueel bindende) relatie aan met de H.C.R. De Gouden Klok. Wij zullen met u een bevestiging sturen, mits de boeking tenminste 7 dagen van te voren is gemaakt.

De informatie die wij vrijgeven bij het verstrekken van onze diensten is gebaseerd op de informatie die het hotel ons verschaft. Wij besteden veel aandacht en zorg aan het aanbieden van onze diensten, maar wij zullen de informatie niet verifiëren en wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor welke fout dan ook (inclusief in het oog springende en typografische fouten), welke onderbreking dan ook (of deze nu door (tijdelijke en/of gedeeltelijke) defecten, herstelwerkzaamheden, opwaardering, onderhoud van onze website of iets anders optreedt), inaccurate, misleidende of niet-waarheidsgetrouwe informatie of het ontbreken van informatie. Het hotel is zelf te allen tijde verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, volledigheid en de juistheid van de (beschrijvende) informatie (inclusief tarieven en beschikbaarheid) die op onze website wordt getoond. Onze website is geen en dient ook niet te worden beschouwd als een aanbeveling of een goedkeuring van (de kwaliteit, het serviceniveau of de classificatie van) het hotel dat beschikbaar wordt gesteld.

Onze diensten worden uitsluitend beschikbaar gesteld voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Het is daarom niet toegestaan om welke (inhoudelijke) informatie, software, producten of diensten dan ook die op onze website worden aangeboden voor welk commercieel, of concurrerend doel of activiteit dan ook door te verkopen, door te lichten (e.g. spider, scrape), te reproduceren, deeplinken, gebruiken, kopiëren, tonen of te downloaden.

2. Tarieven en laagste prijsgarantie

De prijzen op onze website zijn zeer concurrerend. Alle prijzen op de website van H.C.R. De Gouden Klok gelden per kamer voor uw gehele verblijf en worden getoond inclusief btw en alle andere belastingen (behoudens wijziging van dergelijke belastingen), behalve als dit anders staat vermeld op de website of in de bevestigingsmail.

Soms zijn er via onze website goedkopere tarieven beschikbaar voor een verblijf bij het hotel. Er kunnen echter speciale voorwaarden en beperkingen gelden bij deze door het hotel beschikbaar gestelde prijzen, bijvoorbeeld met betrekking tot annulering en restitutie. Gelieve de kamer- en prijsinformatie aandachtig door te nemen voor dergelijke voorwaarden voordat u een reservering maakt.

Wij willen dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw verblijf bij het hotel. Als u op het internet, na via ons gereserveerd te hebben, uw hotelkamer tegen dezelfde voorwaarden voor een lagere prijs vindt, dan zullen wij het verschil tussen ons tarief en het lagere tarief vergoeden volgens de algemene voorwaarden van de Laagste prijsgarantie.

De valutaconversie dient uitsluitend ter indicatie en mag niet als accuraat of up-to-date beschouwd worden; de echte tarieven kunnen afwijken.

3. Privacy

H.C.R. De Gouden Klok neemt hoge ethische richtlijnen in acht en respecteert uw privacy. Uw naam, e-mailadres en de creditcardgegevens die nodig zijn om uw reservering af te ronden bij het hotel, zullen niet zonder uw toestemming worden doorgegeven aan een derde partij, behalve als dit wettelijk verplicht is in welk rechtsgebied dan ook. Wij behouden ons echter het recht voor uw persoonlijke gegevens door te geven aan onze partner(groep)bedrijven (binnen en buiten de Europese Unie), waaronder onze werknemers en de werknemers van onze partner(groep)bedrijven, en onze betrouwbare agenten en vertegenwoordigers die met toestemming van ons toegang hebben tot deze informatie, en die kennis moeten hebben of toegang nodig hebben tot deze informatie om onze diensten te kunnen leveren (waaronder klantenservices en interne onderzoekdiensten (audit/compliance)), ten gunste van u als klant. Voor meer informatie kunt u onze privacy policy lezen.

4. Gratis

Wij bieden onze service gratis aan. In tegenstelling tot vele andere partijen brengen wij geen kosten in rekening voor onze diensten en wij rekenen geen extra (reserverings)kosten bij de kamerprijs. Wij brengen geen kosten in rekening op uw creditcard, aangezien u direct aan het hotel betaalt voor uw verblijf(binnen 7 dagen voor aankomst gereserveerd.), of doormiddel van de bevestiging die u van ons ontvangt(langer dan 7 dagen vooraf gereserveert.)

5. Creditcard

Het hotel heeft creditcardgegevens nodig om uw reservering te garanderen. Wij zullen uw creditcardinformatie daarom rechtstreeks naar het door u gereserveerde hotel sturen en wij kunnen er tevens voor kiezen om uw creditcard te verifiëren (d.w.z. preautoriseren). Wij gebruiken de “Secure Socket Layer (SSL)”-technologie om uw creditcardinformatie te beveiligen en te versleutelen bij het versturen van de gegevens.

Houdt u er rekening mee dat bij sommige speciale aanbiedingen op het moment van reserveren en bevestiging uw creditcard gepreautoriseerd wordt of dat er kosten in rekening worden gebracht (soms zonder mogelijkheid tot restitutie). Gelieve voordat u reserveert de kamerinformatie aandachtig door te lezen voor dergelijke voorwaarden.

Bij creditcardfraude of niet-geautoriseerd gebruik van uw creditcard door een derde partij dragen de meeste banken en creditcardorganisaties het risico en zij zullen alle kosten dekken die door een dergelijk(e) fraude of misbruik optreden, en hier wordt soms eigen risico voor in rekening gebracht (meestal EUR 50 of het equivalent in uw lokale valuta). Als uw creditcardmaatschappij of bank dit eigen risico in rekening brengt vanwege niet-geautoriseerde transacties vanwege een reservering die via onze website is gemaakt, dan zullen wij dit eigen risico vergoeden tot een gezamenlijk bedrag van EUR 50 (of het equivalent in uw lokale valuta). Om schadeloos gesteld te worden dient u de fraude aan uw creditcardmaatschappij te melden (volgens de door hen vereiste procedures en meldingsregels) en ons per direct op de hoogte te stellen via e-mail. (info@degoudenklok.nl). Gelieve “creditcardfraude” in de onderwerpregel van uw e-mail te vermelden en ons het bewijs toe te sturen van het in rekening gebrachte eigen risico (bijv. de voorwaarden van de creditcardmaatschappij). Deze schadeloosstelling heeft uitsluitend betrekking op creditcardreserveringen die via de beveiligde server van  H.C.R. De Gouden Klok zijn gemaakt en waarbij het niet-geautoriseerde gebruik van uw creditcard door ons in gebreke zijn of onze nalatigheid en niet door uw schuld is opgetreden toen u gebruikmaakte van de beveiligde verbinding.

6. Annuleren

Als u bij het hotel reserveert, dan gaat u akkoord met en stemt u in met de relevante annulerings- en no-showvoorwaarden van het betreffende hotel en met elke bijkomende (leverings)voorwaarden van het hotel die betrekking kunnen hebben op uw reservering of van kracht zijn tijdens uw verblijf, inclusief geleverde diensten en/of producten die door het hotel worden geboden (de leveringsvoorwaarden van het hotel zijn verkrijgbaar bij het betreffende hotel). Evenals de algemene annulerings- en no-showvoorwaarden van het hotel. Houdt u er rekening mee dat sommige tarieven of speciale aanbiedingen niet in aanmerking komen voor annulering of wijziging. Gelieve voordat u reserveert de kamerbeschrijvingen aandachtig door te nemen voor dergelijke voorwaarden.

Indien u uw reservering wilt nalezen, wijzigen of annuleren, verwijzen wij u naar uw via de email of via de post ontvangen reserveringsbevestiging. Houdt u er rekening mee dat er kosten in rekening gebracht kunnen worden voor uw annulering, in overeenstemming met de annulerings- en no-showvoorwaarden van het hotel. Wij raden u dan ook aan om, voordat u reserveert, de annulerings- en no-showvoorwaarden van het hotel aandachtig door te nemen.

7. Verdere correspondentie

Met het afronden van een reservering stemt u ermee in dat u een (i) e-mail/post stuk toegezonden kunt krijgen kort voor uw aankomstdatum, met informatie over uw bestemming alsook bepaalde informatie en aanbiedingen (inclusief aanbiedingen van derden als u u zich actief aangemeld heeft voor deze informatie) die relevant zijn voor uw boeking en uw bestemming en (ii) een e-mail toegezonden kunt krijgen kort na uw verblijf in het hotel waarin u wordt uitgenodigd om het formulier voor gastenbeoordelingen in te vullen. Het ingevulde gastenformulier kan vervolgens worden geüpload naar de relevante hotelpagina op onze website en heeft als enig doel om (toekomstige) klanten op de hoogte te stellen van uw mening over het serviceniveau en de kwaliteit van het hotel. Wij behouden ons het recht voor om naar eigen inzicht beoordelingen te wijzigen, af te wijzen of te verwijderen. Het gastenbeoordelingsformulier dient te worden beschouwd als een vragenlijst en er worden geen verdere (commerciële) aanbiedingen, uitnodigingen of speciale premies aangeboden. Afgezien van de bevestigingsmail waarmee de reservering wordt bevestigd en hierboven vermelde e-mails, zullen wij u geen andere (gevraagde of ongevraagde) mededelingen, e-mails of correspondentie sturen behalve als u daar specifiek mee ingestemd hebt.

8. Disclaimer

Afhankelijk van de beperkingen, zoals uiteengezet in deze algemene voorwaarden, zullen wij uitsluitend aansprakelijk zijn voor directe schade die daadwerkelijk door u opgelopen, betaald, of geleden is vanwege een aantoonbaar tekortschieten van onze verplichtingen met betrekking tot onze diensten, tot een gezamenlijk bedrag van de gezamenlijke kosten van uw reservering zoals uiteengezet in de bevestigingsmail (voor één voorval of voor een serie van voorvallen die met elkaar in verband staan).

Wij of welke van onze directeuren, bestuurders, werknemers, dochterondernemingen, geaffilieerde bedrijven, distributeurs, geaffilieerde distributiepartners, licentiehouders, tussenpersonen of anderen dan ook die betrokken zijn bij het creëren, sponsoren, promoten, of anderzijds beschikbaar maken van de website en zijn inhoud zullen echter niet aansprakelijk zijn voor (i) welke schadevergoeding met een punitief karakter dan ook, speciale, indirecte of resulterende verliezen of schade, verlies van productie, verlies van winst, verlies van inkomsten, verlies van contract, verlies of schade van goodwill of reputatie, verlies van claim dan ook, voor (ii) welke onnauwkeurigheid met betrekking tot de (beschrijvende) informatie dan ook (inclusief prijzen, beschikbaarheid en kwalificatie) van de hotels die via onze website beschikbaar zijn, voor (iii) de diensten of de producten die het hotel aanbiedt, voor (iv) welke (directe of indirecte, voortvloeiende of wegens schadevergoeding opgelopen) schade, verliezen of gemaakte kosten dan ook die door u geleden of betaald zijn, of deze nu voortkomen uit (legale) activiteiten, het gevolg zijn van, voortkomen uit of verbonden zijn met het gebruik, het onvermogen tot gebruik van of vertraging van onze website, of voor (v) welk(e) (persoonlijk) letsel, dood, materiële schade of andere (direct, indirect, speciale, voortvloeiende of wegens schadevergoeding) schade, verliezen, of kosten dan ook die door u zijn opgelopen of betaald of dit nu komt door (legale) activiteiten, fouten, overtredingen, (grove) nalatigheid, opzettelijk wangedrag, weglatingen, wanprestatie, verkeerde weergave, onrechtmatige daad of strikte aansprakelijkheid door of (geheel of gedeeltelijk) toe te schrijven aan het hotel (de medewerkers, directeurs, managers, agenten, vertegenwoordigers of geaffilieerde bedrijven), inclusief welke (gedeeltelijke) annulering, overboeking, staking, force majeure of welke andere gebeurtenis dan ook die buiten onze macht valt.

9. Diversen

De software die benodigd is voor onze diensten, beschikbaar is op onze, of gebruikt wordt door onze website en het intellectueel eigendom (inclusief de auteursrechten) van de content en de informatie en het materiaal op onze website is, mits anders vermeld, het eigendom van H.C.R. De Gouden Klok, de leveranciers en de providers.

Deze algemene voorwaarden en de levering van onze diensten zijn opgesteld volgens en vallen onder het Nederlands recht en elk geschil dat uit deze algemene voorwaarden en onze diensten voortkomt, valt exclusief onder de bevoegde rechtbanken in Amsterdam, Nederland.

De originele Engelse versie van deze voorwaarden kunnen in andere talen zijn vertaald. Dit is een service; de vertaalde versie is onofficieel. In geval van een geschil of een discrepantie tussen de Engelse versie en een vertaling hiervan geldt de Engelse versie als definitieve versie. U kunt aan de vertaalde versie geen rechten ontlenen. In het geval dat welke bepaling van deze voorwaarden dan ook ongeldig of ontbonden is of wordt, dan zult u gebonden blijven aan alle andere bepalingen van de voorwaarden. In een dergelijk geval worden de ongeldige dan wel ontbonden bepalingen vervangen door bepalingen die bindend zijn en die zoveel mogelijk hetzelfde zijn als de voorheen geldende bepaling die ongeldig/ontbonden is.

10. Over H.C.R. De Gouden Klok

Al onze diensten worden verleend door H.C.R. De Gouden Klok., een particuliere vennootschap dat valt onder de Nederlandse wet, met een kantoor op de Voorstraat 6, 9151 HE, Holwerd, Nederland, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Leeuwarden (01081650).

H.C.R. De Gouden Klok heeft zijn hoofdkantoor in Holwerd, Nederland.