Eetcafe

De Gouden Klok bestaat naast het hotel ook nog uit een gezellig eetcafé.

Diner

‘s Avonds tussen 17.30 en 19.30uur kunt u in het eetcafé genieten van de goede Hollandse keuken.

Onze slager is in 2009 uitgeroepen tot beste slager van Nederland, in november 2010 is tevens zijn gehaktbal tot “BESTE van Nederland” bekroond !

Café

Binnen in ons sfeervolle café serveren wij u graag een lekker kopje koffie met appelgebak of Parijse soes. Maar ook voor een goed glas wijn of een koel glas bier zit u bij ons goed. Door de centrale ligging in Holwerd is ons café een uniek start- en rustpunt voor uw wandel- of fietstocht.

’s Avonds is het café een gezellige bruine kroeg. Hier kunt u terecht voor een drankje, een praatje, een kaartje leggen, darten of sjoelen. U kunt hier tevens gebruik maken van draadloos internet.

Terras ,

Buiten op het terras serveren wij u graag een lekker kopje koffie met appelgebak of Parijse soes. Maar ook voor een goed glas wijn of een koel glas bier zit u bij ons goed.  Natuurlijk is ook een klein hapje of dinner op het terras mogelijk.

Voor het hotel zijn 8 zitplaatsen, naast het hotel zijn nog eens 12 zitplaatsen, en er kunnen uiteraard nog stoelen aan toe worden gevoegd.